YIT

YIT:n ja Delinguan yhteistyöllä lisää tehokkuutta ja tuottavuutta

YIT on suurin suomalainen rakennusyhtiö ja merkittävä tekijä myös Pohjois-Euroopassa. Yhteensä YIT toimii 11 eri maassa. Delingua vastaa lähes kaiken YIT:n aineiston kääntämisestä: tiedotteista, artikkeleista, dokumenteista ja kaikista sisäisistä asioista.

Yhtiön viestintä tapahtuu valtaosin joko suomeksi tai englanniksi, ja käännöstarpeet ovat toiminnan hektisen luonteen takia vaihtelevia. Käännösten tekeminen katsottiin YIT:llä järkeväksi siirtää ulkoiselle kumppanille tehokkuutta ja tuottavuutta silmällä pitäen. Kun käännöksistä vastaa pelkästään niihin keskittynyt toimija, voi YIT itse keskittyä omaan osaamiseensa – rakentamiseen.

 

YIT:n kokemuksia Delinguasta

Pörssiyhtiönä YIT:n toiminta on välillä hyvinkin hektistä, jolloin tiedon on kuljettava nopeasti ja varmasti kaikilla käytettävillä kielillä. YIT:n Business Partner Arja Korhonen on erityisen tyytyväinen Delinguan palvelun ystävällisyyteen, nopeuteen ja luotettavuuteen.

”Luotettavuus on minusta se avainsana. Sinun ei tarvitse valvoa yötä ja miettiä, että tuleekohan se käännös nyt huomenna vai ei”, Korhonen painottaa.

Katso video, jossa Korhonen kertoo tarkemmin yhteistyöstä Delinguan kanssa.

 

Lisätietoja: www.yit.fi