Remedy Entertainment

Remedy Entertainment Oy on vuonna 1995 perustettu videopelejä kehittävä yritys, joka tunnetaan Max Payne-, Alan Wake ja Quantum -peleistään. Arviolta 40 prosenttia Remedyn työntekijöistä tulee ulkomailta. Yritys kääntyi Delinguan puoleen, koska se halusi tarjota työntekijöilleen mahdollisuuden innovatiiviseen ja käytännönläheiseen suomen kielen oppimiseen.

Remedy Entertainmentin työkieli on englanti, mutta monet haluavat kuitenkin oppia suomen kielen alkeet. HR Director Mikaela Öberg-Mattilan mukaan yritys tarjoaa mahdollisuuden suomen kielen oppimiseen sekä työntekijöille että heidän puolisoilleen.

Suomen kielen koulutukseen osallistuminen on vapaaehtoista. Koulutuksissa ei keskitytä työhön liittyvään terminologiaan, vaan käydään läpi sellaisia asioita, jotka auttavat Suomeen sopeutumisessa. Kulttuuriin tutustuminen auttaa viihtymisessä, ja suomen kieli on oleellinen osa kulttuuria. Tarjoamme myös muita palveluita ulkomaalaisille työntekijöillemme, jotta he oppisivat tuntemaan tätä maata ja sen kulttuuria sekä viihtymään töissä ja Suomessa ylipäätään.

”On tärkeää, että opettaja on osaava, mukava ja innostava. Haluamme keskittyä arjen asioihin ja jokapäiväisen elämän tarpeisiin. On myös tärkeää, että opettaja kuuntelee oppilaiden toiveita ja pystyy räätälöimään tunnit sen mukaisesti”, Mikaela Öberg-Mattila kertoo. ”Palaute Delinguan koulutuksista on ollut hyvää.”

Lisätietoja: www.remedygames.com