Oral Hammaslääkärit

Oral Hammaslääkärit on Suomen tunnetuin ja arvostetuin suun terveyspalveluita tarjoava yhtiö, joka palvelee yli 80 toimipisteessä valtakunnallisesti. Suun terveydenhuollon palvelut kattavat kaikki erikoisalat.

Delingua on toiminut Oralin käännöskumppanina vuodesta 2015. Paitsi laadukkaista käännöksistään ja nopeasta reagoinnistaan, Delingua on saanut Oralilta kiitosta käännöspalveluiden räätälöimisestä juuri heidän tarpeisiinsa niin pienissä päivittäisissä käännöstarpeissa kuin laajoissa ja pitkäkestoisissa projekteissa, kuten verkkosivu-uudistuksessa jatkuvine kieliversioiden päivityksineen.

Delinguan ennestään erittäin vahva kokemus terveydenhuollon käännöksistä on ollut erinomaisena pohjana Oralin toisinaan hyvin spesifiä hammaslääketieteellistä osaamista vaativissa käännöksissä.

”Konkreettisin hyöty yhteistyöstä Delinguan kanssa on se, että meillä on asiakkaidemme käytössä aina ajantasaiset kieliversiot verkkosivuillamme. Delinguasta saa aina apua helposti ja nopeasti”, iloitsee Oral Hammaslääkäreiden viestintäjohtaja Minna Lönnqvist.

Katso video, jossa Minna Lönnqvist kertoo Oral Hammaslääkäreistä ja yhteistyöstä Delinguan kanssa.

 

 

Lisätietoja: www.oral.fi