Delete

Delete on pohjoismainen teollisuuden ja rakentamisen ympäristöpalveluihin keskittynyt konserni, jonka toiminta on keskittynyt pääasiassa Suomeen ja Ruotsiin. Lisäksi Delete hoitaa projekteja ympäri maailman. Osa yhtiön nykyisistä ja potentiaalisista asiakkaista on myös kansainvälisiä yhtiöitä. Siksi Deleten verkkosivujen englanninkielinen osio on erityisen tärkeä.

Deleten verkkosivut uudistettiin tammikuussa 2016. Uusien verkkosivujen kävijämäärä ja konversio ovat kasvaneet ja ne saavat kiitosta selkeydestään.

Verkkosivuista ja muusta ulkoisesta viestinnästä vastaavan Tanja Kakon mukaan eri kieliversioiden hallinta ja erillään pitäminen oli aiemmin haastavaa. Koko käännättämiseen liittyvä prosessi vaati sisältöjen ja päivitysten lähettämistä käännöstoimistoon sähköpostilla. Prosessiin liittyy monia kopioi-tallenna-lähetä -vaiheita ja lisäksi käännetyt tekstit oli vietävä sisällönhallintajärjestelmään. Tämä kaikki vei aikaa.

Delingua tarjoaa käyttöömme CMS-konnektorin, jonka avulla saamme pidettyä englanninkieliset käännökset hanskassa sisällön osalta. Jos muutamme sisältöä vaikkapa palvelukuvauksemme suomenkielisessä kieliversiossa, on sen päivittäminen englanniksi todella yksinkertaista,” Tanja Kakko iloitsee.

”Nopeampi ja jouhevampi prosessi sekä joidenkin työvaiheiden poisjääminen omasta työpäivästä tuo meille valtavasti tehokkuutta. Arvostan myös käännöstoimistossa nopeaa reagointia, joustavuutta sekä kiinnostusta kuulla asiakkaan haasteista ja pohtia niihin ratkaisuja”, Tanja Kakko kertoo. ”Delingua on onnistunut näissä asioissa todella hyvin.”

Lisätietoja: www.delete.fi