Cloudia

Hyvä käännöskumppani auttaa Cloudiaa menestymään kansainvälisesti

 

Cloudia Oy on suomalainen, voimakkaassa kasvussa oleva digitaalisten hankinta- ja sopimushallintaratkaisujen tarjoaja, joka on viime vuosina panostanut vahvasti myös kansainvälistymiseen. Kansainvälisillä markkinoilla Cloudia toimii englanniksi, ja käännöstoimiston käyttö on Cloudiassa osa jokapäiväistä liiketoimintaa.

Cloudian haasteena on ennen yhteistyötä Delinguan kanssa ollut löytää käännöstoimisto, jonka palvelutaso olisi tasaisen laadukas ja jonka osaaminen kattaa myös vaativat teknisen alan tekstit. Viestintä- ja markkinointijohtaja Anne Riihimäki kertoo: ”Toimimme kansainvälisillä markkinoilla, joten viestimme myös englanniksi. Valitsimme Delinguan, koska he ymmärsivät haasteemme kääntää vaativia teknisen alan tekstejä ja markkinointimateriaaleja. Tarvitsimme toimiston, jonka palvelun tasoon voisi luottaa. Markkinoinnin teksteissä tärkeää on säilyttää tekstin viesti myös käännöksessä, ja se vaatii kääntäjältä ammattitaitoa. Toimimme ohjelmistoalalla ja viestimme haastavalle B2B kohdemarkkinalle globaalisti, mikä vaatii käännöksiltäkin paljon. Yhteistyössä meille tärkeintä on luotettavuus.”

Anne näkee hyvään käännösviestintään panostamisen ennen kaikkea asiakkaiden parempana palvelemisena ja sitä kautta tärkeänä kilpailuetuna. Sujuvan, selkeän ja virheettömän kielen käyttäminen kaikissa markkinoinnin ja viestinnän materiaaleissa liittyy olennaisena osana Cloudian pyrkimykseen luoda positiivisia asiakaskokemuksia ostopolun kaikkiin vaiheisiin. ”Toimiessamme samoilla markkinoilla alamme suurimpien globaalien kilpailijoiden rinnalla näemme viestintään panostamisen erittäin tärkeänä: korkea taso niin palveluidemme kieliversioissa kuin markkinoinnissa ja viestinnässäkin on ehdoton edellytys pärjäämiselle kilpailluilla kansainvälisillä markkinoilla.”

 

Cloudia Oy on modernien ja älykkäiden hankintaratkaisujen ja sopimuksenhallinnan digitalisoinnin kehittämisen edelläkävijä. Yritys tarjoaa tietoturvasertifioituja ja helppokäyttöisiä ratkaisuja hankintaprosessin, sopimuksen ja toimittajien hallintaan sekä digitaalisen markkinapaikan ostajien ja myyjien verkostoitumiseen, jossa hankintojen volyymi ylittää kuukausittain jo yli miljardi euroa. Cloudian dynaamiset, pilvipohjaiset palvelut auttavat yrityksiä vastaamaan digiajan haasteisiin ja hyödyntämään kasvavaa tiedon määrää yksinkertaisen tehokkaasti. Cloudian palveluita voidaan tuottaa Equinixin datakeskuksista viidestä maanosasta ja yli 200 solmupisteestä.

Lisätietoja: www.cloudia.fi.