Bemer Nordic

BEMER International AG on kansainvälisesti markkinoiden johtava yritys mikroverenkierron alueella. BEMER on ainoa yritys maailmassa, jolla on verisuoniterapiaan tarkoitettu sertifioitu lääketieteellinen laite, ja yritys on kehittänyt patentoituja hoitomuotoja fysikaaliseen verisuoniterapiaan ja panostanut jatkuvaan tutkimukseen tällä alueella jo vuodesta 1998. Hiljattain BEMER on laajentanut tuotevalikoimaansa myös eläinlääketieteeseen.

 

BEMER Nordic on luottanut Delinguan käännöksiin vuodesta 2012. Yritys hankkii Delingualta käännöksiä kaikille pohjoismaisille kielille. Käännöstarpeet ovat vuosittain melko suuret ja käsittävät pääasiassa markkinointimateriaalien, kuten esitteiden ja verkkotekstien, sekä tuotemanuaalien käännöksiä. ”Olemme tarkkoja siitä, että eri kieliversiot ovat keskenään mahdollisimman samanlaiset – luonnollisesti sujuvalla kohdekielellä – sillä lääketieteellisten laitteiden kirjallisen materiaalin tulee olla viranomaisia varten erittäin tarkkaa, yksityiskohtaista ja yhdenmukaista”, aluejohtaja Nils Kämpe kertoo.

 

Lisäksi BEMER Nordic tarvitsee simultaanitulkkausta useissa eri kielipareissa terveysteknologia-alan konferensseissa ja koulutuksissa sekä Suomessa että Ruotsissa. ”Tärkeintä on, että erikoisalan termit tulkataan oikein ja että puhujan tyyli ja tunnelma välittyvät myös tulkkausta kuunteleville. Myös tulkkaus­toimeksi­antojen koordinointi on ollut sujuvaa. Delinguan tarjoamat simultaanitulkit ovat aina suoriutuneet tehtävistään erinomaisesti. Yleisö on antanut hyvää palautetta sekä tulkkauksen oikeellisuudesta että sujuvuudesta”, Nils Kämpe iloitsee.

 

BEMER Nordic on ollut erityisen tyytyväinen Delinguaan palvelun laadussa, joustavuudessa ja luotettavuudessa. ”Delingualla on erinomainen hinta-laatusuhde ja mikä tärkeintä, saamme kaikki tarvitsemamme kielipalvelut samasta paikasta.”

 

Lisätietoja: www.bemer.fi