Tulkkauspalvelut

Tarjoamme konferenssitulkkauksen lisäksi ammattitaitoista asioimis- ja oikeustulkkausta niin yksityiselle kuin julkiselle sektorille.

Nopean ja osaavan asiakaspalvelumme ansiosta tulkkaus voidaan järjestää tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Myös tarvittava tulkkaustekniikka, esimerkiksi tulkkauskopit laitteineen, järjestyy helposti meidän kauttamme.

Mietitäänkö yhdessä tarpeisiinne sopiva tulkkauspalvelu?

Delingualla oli todella hyvä palvelu ja tulkkaukset menivät hyvin! Erittäin laadukas ja hyvä kokemus.

– Suvi Matinlauri, Bureau Veritas S.A.
Konferenssitulkkaus

Konferenssitulkkaus takaa monikielisen kokouksesi onnistumisen.

Asiakastyytyväisyys Delinguan konferenssitulkkauksissa on huippuluokkaa. Tulkkimme ovat Euroopan Unionin instituutioissa ja muissa kansainvälisissä tehtävissä karaistuneita ammattilaisia, joiden osaamisesta olemme ylpeitä.

Asioimistulkkaus

Asioimistulkkausta, jotta ihmiset ymmärtävät toisiaan.

Kun yhteinen kieli puuttuu, tulkin avulla asiat hoituvat. Asioimistulkkaus tulee tarpeeseen silloin kun ihmisten tarvitsee saada asiansa hoidetuksi ja tulla ymmärretyksi esimerkiksi viranomaisten luona.

Etätulkkaus

Mahdollista tulkkaus myös virtuaali­tapahtumassa.

Tulkkauksen ei aina tarvitse tapahtua samassa paikassa kuin missä tulkattava tapahtuma järjestetään. Etätulkkauspalvelu voidaan järjestää puhelimen, videon tai erilaisten sovellusten kautta.

Tulkkaustekniikka

Tulkkauslaitteet tarpeidesi mukaan.

Autamme asiakkaitamme valitsemaan oikean tulkkaustavan ja -tekniikan niin virtuaalisiin kuin paikan päällä järjestettäviin kokouksiin ja konferensseihin.