Tulkki valitsemallesi kielelle - Delingua

Tulkki kielelle kuin kielelle

Tulkki valitsemallesi kielelle

ISO-sertifioitu tulkkipalvelumme tarjoaa tulkkausta kaikilla tulkkausmenetelmillä ja lähes kaikilla Euroopan kielillä sekä yleisimmillä maailman kielillä. Tulkkimme ovat tulkkausalan ammattilaisia ja Delingualla on yli vuosikymmenen kokemus laadukkaiden tulkkauspalveluiden järjestämisestä.

Olemme erikoistuneita tarjoamaan tulkkauspalveluja isoihin konferensseihin, monikielisiin yhtiökokouksiin ja neuvotteluihin, yritys- ja delegaatiovierailuihin sekä muihin kansainvälisiin tapahtumiin. Tarjoamme myös ammattitaitoista asioimis- ja oikeustulkkausta niin yksityiselle kuin julkiselle sektorille.

Nopean ja osaavan asiakaspalvelumme ansiosta tulkkaus voidaan järjestää tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Myös tarvittava tulkkaustekniikka, esimerkiksi tulkkauskoppi, järjestyy helposti meidän kauttamme. Mietitään yhdessä toimivin ratkaisu tulkkaustarpeisiinne!

 

Mitä tulkki tekee?

Tulkin työ on vaativaa asiantuntijatyötä, joka edellyttää erinomaista keskittymiskykyä, hyvää muistia sekä perinpohjaista kieli- ja kulttuurituntemusta. Ammattitaitoisella tulkilla on kyky välittää puhuttu viesti yhdeltä kieleltä toiselle kielelle puolueettomasti, viestiä vääristelemättä ja sen osia laiminlyömättä.

Kaikki tulkkimme ovat sitoutuneet noudattamaan tulkkien ammattisäännöstöä. Tulkkien ammattietiikka velvoittaa muun muassa salassapitoon ja puolueettomuuteen. Me Delingualla huolehdimme siitä, että kaikilla tulkeillamme on riittävä ammatillinen osaaminen ja tarjoammekin tulkeillemme säännöllisesti koulutusta. Tällä varmistamme, että tulkkimme ovat päteviä tulkkaamaan asiakkaiden tilaisuuksissa.

Tulkki tekee valmistautumistyön aina huolellisesti etukäteen. Se pitää sisällään muun muassa tulkattavaan aiheeseen tutustumisen ja saatuun materiaaliin perehtymisen. Ennakkoon saatu materiaali mahdollistaa sen, että tulkki löytää oikeat sanat ja termit ja pystyy sovittamaan ilmaisunsa tilaisuuteen sopivaksi. Valmistautuminen onkin tärkeää, koska sillä on suora vaikutus tulkkauksen laatuun. Joskus valmistautuminen voi olla jopa tulkkaustyön tärkein osa.

Ammattitaitoinen ja laadukas tulkkaus mahdollistaa ihmisten välisen keskustelun yli kieli- ja kulttuurirajojen. Parhaimmillaan tulkkausta ei edes huomaa. Niin sujuvasti ja luontevasti viesti tulkkaustilanteissa välittyy.

 

Laadukasta tulkkausta

Maailman johtava sertifiointiyritys Bureau Veritas Certification on myöntänyt Delinguan tulkkaus- ja käännöspalveluille ISO 9001:2015 -standardin mukaisen laatusertifikaatin. Sertifikaatti on osoitus sitoutumisestamme laadukkaaseen palveluun, jota myös kehitämme jatkuvasti.

Tulkkauspalveluita meiltä tilaavat muun muassa pienet ja keskisuuret yritykset, suuret pörssiyhtiöt ja kansainväliset organisaatiot. Lue esimerkkejä asiakkaista, joiden tulkkaustarpeisiin Delingua on vastannut. Voit myös ottaa meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää tulkkauspalveluistamme!

Jos haluat tilata tulkin, soita numeroon 044 285 5677 tai 020 743 1389 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen tulkkaus@delingua.fi.