Asioimistulkkaus - Delingua

Asioimistulkkausta yrityksille ja viranomaisille

>

Asioimistulkkaus

 

Tulkkauspalvelumme tarjoavat asioimistulkkausta niin yksityisille yrityksille kuin julkiselle sektorille. Tavallisia asioimistulkkaustilanteita ovat esimerkiksi eri virastoissa tai terveydenhuollossa tapahtuvat tulkkaukset. Myös esimerkiksi poliisikuulusteluissa tai oikeuden istunnoissa tapahtuva tulkkaus katsotaan usein kuuluvan asioimistulkkauksen piiriin.

Kun yhteinen kieli puuttuu, asioimistulkin avulla asiat hoituvat. Asioimistulkkauksen tavoite on, että ihmiset saavat asiansa hoidettua ja ymmärtävät toisiaan esimerkiksi eri viranomaisten luona asioidessa.  

Kun tilaat asioimistulkin kielipalveluyrityksestä, sinulla on perusteltu syy olettaa, että tulkki on alan ammattilainen. Meidän tulkeistamme voit olla varma, sillä olemme valinneet ja testanneet heistä jokaisen ISO 9001:2015 -laatujärjestelmämme mukaan.

 

Ammattitaitoinen asioimistulkki mahdollistaa onnistuneen tulkkauksen

Tulkkipalvelustamme voit tilata ISO-sertifioitua asioimistulkkausta yli 80 eri kielelle. Tulkit noudattavat aina Suomen kääntäjien ja tulkkien liiton asioimistulkin ammattisäännöstöä. Tulkin ammattisäännöstö edellyttää tulkilta muun muassa puolueettomuutta ja rehellisyyttä sekä ehdotonta salassapitovelvollisuutta.

Laatujärjestelmämme ansiosta voimme varmistua siitä, että asioimistulkkiemme osaamis- ja koulutustaso on riittävä asioimistulkkaustoimeksiantojen laadukkaaseen ja ammattimaiseen hoitamiseen.

Asioimistulkki saapuu joko paikan päälle tai tulkkaa etänä, tarpeidesi mukaan. Läsnäolotulkkauksessa tulkki ja kaikki tulkattavat osapuolet ovat fyysisesti samassa tilassa. Etätulkkaustilanteessa vähintään yksi osapuolista on fyysisesti eri paikassa kuin muut, ja osapuolet ovat yhteydessä toisiinsa kuva- tai ääniyhteydellä. Ammattitaitoinen tulkki pystyy tulkkaamaan kattavasti ja oikeellisesti sekä läsnäolo- että etätulkkaustilanteessa, ja sitoutuu huomioimaan muun muassa salassapitovelvollisuuden vaatimukset myös etätulkkauksia tehdessään.

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme referenssejämme!

Jos haluat tilata asioimistulkin, soita numeroon 044 285 5677 tai 020 743 1389.

 

Etätulkkaus

Joskus tulkkaus on näppärintä ja kustannustehokkainta hoitaa etänä eli käytännössä puhelimitse tai videon välityksellä.

Erityisesti lyhyet asioimistulkkaukset hoituvat kauttamme helposti etätulkkauksena. Puhelintulkkaus on mahdollista saada yleensä hyvinkin nopealla aikataululla.

Kokousasiakkaille kerromme mielellämme uudesta teknologiasta, jonka avulla myös konferenssitulkkaus voidaan järjestää etänä – jopa niin, että osallistujat kuuntelevat tulkkausta suoraan älypuhelimistaan!

Tarjoamme myös ilmoitustulkkausta, jolloin tulkki välittää yksiselitteisen viestin puhelimitse ilmoituksen saajalle. Tällainen ilmoitus voisi olla esim. vastaanottoajan peruuntuminen, päätös tai laboratoriotestin tulos.

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää tulkkauspalveluistamme!

Jos haluat tilata tulkin, soita numeroon 044 285 5677 tai 020 743 1389.

 

Oikeustulkkaus

Oikeus asioida tuomioistuimissa omalla kielellä on ihmisoikeus.

Oikeusasioissa jos missä tarvitaan kokenutta ammattitulkkia. Kyse on ihmisen oikeusturvasta, jonka toteutumisen pätevä oikeustulkki varmistaa.

Oikeustulkki hallitsee oikeuskielen erityispiirteet ja vakiintuneet ilmaukset molemmilla työkielillään. ISO-sertifioidun laatuprosessimme avulla hyväksymme palvelukseemme vain päteviä oikeustulkkeja, jotka täyttävät tiukat laatukriteerimme.

Tarjoamme oikeustulkkeja eri oikeusasteisiin sekä oikeudellisten viranomaisasioiden hoitoon, kuten poliisin ja maahanmuuttoviranomaisen käsittelyihin.

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme oikeustulkkauspalvelustamme!

Jos haluat tilata oikeustulkin, soita numeroon 044 285 5677 tai 020 743 1389.