Tulkkauspalvelut - Delingua

Tulkkauspalvelut

Tulkkauspalvelut valitsemallesi kielelle

ISO-sertifioitu tulkkauspalvelumme tarjoaa tulkkausta kaikilla tulkkausmenetelmillä ja lähes kaikilla Euroopan kielillä sekä yleisimmillä maailman kielillä. Tulkkimme ovat tulkkausalan ammattilaisia, ja Delingualla on yli vuosikymmenen kokemus laadukkaiden tulkkauspalveluiden järjestämisestä.

Olemme erikoistuneita tarjoamaan tulkkauspalveluja muun muassa:

Tarjoamme myös ammattitaitoista asioimis- ja oikeustulkkausta niin yksityiselle kuin julkiselle sektorille.

Nopean ja osaavan asiakaspalvelumme ansiosta tulkkaus voidaan järjestää tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Myös tarvittava tulkkaustekniikka, esimerkiksi tulkkauskoppi, järjestyy helposti meidän kauttamme. Mietitään yhdessä toimivin ratkaisu tulkkaustarpeisiinne!

 

Laadukkaat tulkkauspalvelut yrityksille ja organisaatioille

Maailman johtava sertifiointiyritys Bureau Veritas Certification on myöntänyt Delinguan tulkkauspalveluille ISO 9001:2015 -standardin mukaisen laatusertifikaatin. Sertifikaatti on osoitus sitoutumisestamme laadukkaaseen palveluun, jota myös kehitämme jatkuvasti.

Tulkkauspalveluita meiltä tilaavat muun muassa pienet ja keskisuuret yritykset, suuret pörssiyhtiöt ja kansainväliset organisaatiot. Lue esimerkkejä asiakkaista, joiden tulkkaustarpeisiin Delingua on vastannut. Voit myös ottaa meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää tulkkauspalveluistamme!

Jos haluat tilata tulkin, soita numeroon 044 285 5677 tai 020 743 1389 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen tulkkaus@delingua.fi.

 

Mitä tulkki tekee?

Tulkin työ on vaativaa asiantuntijatyötä, joka edellyttää erinomaista keskittymiskykyä, hyvää muistia sekä perinpohjaista kieli- ja kulttuurituntemusta. Ammattitaitoisella tulkilla on kyky välittää puhuttu viesti yhdeltä kieleltä toiselle kielelle puolueettomasti, viestiä vääristelemättä ja sen osia laiminlyömättä.

Kaikki tulkkimme ovat sitoutuneet noudattamaan tulkkien ammattisäännöstöä. Tulkkien ammattietiikka velvoittaa muun muassa salassapitoon ja puolueettomuuteen. Me Delingualla huolehdimme siitä, että kaikilla tulkeillamme on riittävä ammatillinen osaaminen ja tarjoammekin tulkeillemme säännöllisesti koulutusta. Tällä varmistamme, että tulkkimme ovat päteviä tulkkaamaan asiakkaiden tilaisuuksissa.

Tulkki tekee valmistautumistyön aina huolellisesti etukäteen. Se pitää sisällään muun muassa tulkattavaan aiheeseen tutustumisen ja saatuun materiaaliin perehtymisen. Ennakkoon saatu materiaali mahdollistaa sen, että tulkki löytää oikeat sanat ja termit ja pystyy sovittamaan ilmaisunsa tilaisuuteen sopivaksi. Valmistautuminen onkin tärkeää, koska sillä on suora vaikutus tulkkauksen laatuun. Joskus valmistautuminen voi olla jopa tulkkaustyön tärkein osa.

Ammattitaitoinen ja laadukas tulkkaus mahdollistaa ihmisten välisen keskustelun yli kieli- ja kulttuurirajojen. Parhaimmillaan tulkkausta ei edes huomaa. Niin sujuvasti ja luontevasti viesti tulkkaustilanteissa välittyy.

 

Kaikki tulkkipalvelut yhden luukun periaatteella

Mottomme on ”kaikki onnistuu”. Teemme kaikkemme tarjotaksemme asiakkaallemme juuri sellaista palvelua, jota hän meiltä odottaa. Usein jopa ylitämme odotukset.

Meiltä voitkin tilata tulkin tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Tarjoamme asioimistulkkausta ja oikeustulkkausta muun muassa asianajotoimistojen, tuomioistuinten, poliisilaitosten, koulujen, päiväkotien ja valtion virastoiden tarpeisiin. Konferenssitulkkauspalveluihimme kuuluvat sekä simultaanitulkkaus että konsekutiivitulkkaus.

Millaista tulkkipalvelua sinä tarvitset? Ota yhteyttä, niin autamme sinua mielellämme valitsemaan parhaan ratkaisun tulkkaustarpeisiisi.