Kielikoulutus - Delingua

Kielikoulutus yrityksille

Voiko kielten oppiminen olla tuloksellista ja mukavaa samanaikaisesti?

Tarjoamme asiakaslähtöistä ja osallistujien tarpeiden mukaan räätälöityä kielikoulutusta kaikissa kielissä ja kaikilla tasoilla. Koulutuksemme ovat aina tavoitteellisia, mutta emme pakota opiskelijoita yhteen muottiin, vaan valitsemme opetusmenetelmän sen mukaan, miten opiskelijat parhaiten oppivat. Siksi voimme luvata, että viihdyt Delinguan kielikoulutuksessa. Suosittuja koulutuksiamme ovat etenkin työelämän sanastoon keskittyvät ruotsin ja englannin kielen koulutukset ja Finnish for Foreigners-koulutus.

Koulutuksemme – miten ja missä?

Uskomme opiskelijalähtöiseen oppimiseen. Ennen koulutusta osallistujat suorittavat lähtötasotestin, jonka perusteella määrittelemme taitotason. Sen jälkeen suunnittelemme koulutuksen yhdessä asiakkaan kanssa ja valitsemme oppimateriaalin osallistujien yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Meillä Delinguassa voit opiskella joustavasti monin eri tavoin. Tarjoamme yksityis-, pari- ja pienryhmäopetusta sekä tarvittaessa myös etäopetusta ja verkkokoulutusta.

Yhden koulutusjakson suositeltava kesto on vähintään 20 oppituntia. Yhden oppitunnin pituus on 45 minuuttia ja yksi opetuskerta on tavallisesti kahden oppitunnin pituinen (90 minuuttia). Koulutus voidaan järjestää kerran viikossa tai intensiivisemmin – asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Oppitunnit järjestetään asiakkaan tai Delinguan tiloissa tai etäyhteyden avulla.

Kouluttajamme

Kouluttajamme ovat kokeneita ammattilaisia. He ovat perehtyneet työelämän kielitaitotarpeisiin, ja heillä kaikilla on monipuolinen kokemus aikuiskoulutuksesta. Useimmissa kielissä voit valita joko kieltä äidinkielenään puhuvan tai suomalaisen kouluttajan. Varsinaisen kielen opetuksen lisäksi saat heiltä runsaasti tietoa kielialueen kulttuurista ja tavoista.

Delinguassa oppiminen on mukavaa. Uskallamme sanoa, että meillä opit varmasti!

Kiinnostuitko? Testaa kielitaitosi tästä ja ilmoittaudu koulutukseemme!

Haluatko tietää lisää? Soita numeroon 044 346 9635.