Käännöstoimisto juuri sinulle - käännökset ja kielentarkistus

Käännöspalvelut

Käännöspalvelut yrityksille

Etsitkö käännöstoimistoa, joka hallitsee juuri sinun yrityksesi erikoisalan ja tyylin?

Tekstin tarkoituksena on puhutella lukijaansa ja välittää tietoa. Jotta tämä onnistuu myös vieraalla kielellä, on kääntäjän kyettävä välittämään alkuperäisen tekstin tyyli ja perehdyttävä sen aihepiirin terminologiaan. Käännöspalveluissamme ajattelemmekin, että jokainen käännöstyö on erityinen.

Käännöstoimistollamme on kokemusta monilta erikoisaloilta, kuten sijoittaja- ja markkinointiviestinnästä, juridiikasta ja julkishallinnosta. Lisäksi mm. tekniikka, rakentaminen, ympäristöala, terveydenhoito ja lääketiede ovat meille tuttuja toimialoja. Käännämme jatkuvasti lukuisia erityyppisiä tekstejä, muun muassa:

  • tiedotteita
  • vuosikertomuksia
  • listalleottoesitteitä
  • asiakaslehtiä
  • sopimuksia
  • käyttöohjeita
  • ohjelmistoja ja
  • verkkosivuja.

Meillä hoituvat myös yritysten tarvitsemat auktorisoidun kääntäjän tekemät käännökset eli ns. viralliset käännökset tarkoituksiin, joissa käännöksen on oltava laillisesti pätevä.

 

Laadukkaat käännökset ja korkeatasoista palvelua

Maailman johtava sertifiointiyritys, Bureau Veritas Certification, on myöntänyt Delinguan käännöspalveluille ISO 9001:2015 –standardin mukaisen laatusertifikaatin. Sertifikaatti on osoitus sitoutumisestamme laadukkaaseen palveluun, jota kehitämme jatkuvasti. Lisäksi Delingua on sitoutunut Suomen kielipalveluyritykset (SKY) ry:n jäsentoimistona noudattamaan liiton laadunvarmennusperiaatteita. Jäsentoimistona Delingualta edellytetään korkeatasoista palvelua, laadukasta työtä sekä hyvien liiketoimintaperiaatteiden noudattamista.

Kielityössä laatutavoitteena on laatia käännökset parhaalla mahdollisella ammattitaidolla sekä noudattaen Suomen kääntäjien ja tulkkien liiton laadunvarmistusperiaatteita ja Delinguan yleisiä toimitusehtoja.

Käännöspalveluidemme asiakkaita ovat sekä pienet ja keskisuuret yritykset että suuret kansainväliset yhtiöt. Lue esimerkkejä asiakkaistamme, joiden käännöstarpeisiin käännöstoimistomme on vastannut. Voit myös ottaa yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää asiakasreferenssejämme!

 

Käännöspalveluidemme hyödyt yrityksille

Hyödynnämme käännöksissä uusinta kieliteknologiaa, kuten käännösmuistiohjelmia sekä terminhallinta- ja integraatiotyökaluja. Työkalujen tehokas käyttö tuo laatua, johdonmukaisuutta ja kustannussäästöjä, jotka saavat liiketoimintasi kukoistamaan!

Sopimusasiakkaanamme hyödyt käännöspalveluista (vieläkin) enemmän: Saat käyttöösi asiakasportaalimme ja selainpohjaisen termipankkimme. Tietoturvallisen asiakasportaalin kautta voit mm. lähettää ja noutaa tiedostoja, ja termipankistamme voit hakea organisaatiosi sanastoa, milloin ja mistä tahansa.

 

Kaikki käännöspalvelut saman katon alta

Käännöstoimistossamme käsittelemme lähes kaikkia tiedostomuotoja ja tarjoamme monia lisäpalveluja käännöksesi tueksi. Voit esimerkiksi tilata käännöksen suoraan taittotiedostoon tai erillisen termityön, jossa organisaatiosi keskeiset termit kerätään suoraan selainpohjaiseen termipankkiimme. Joskus tarvitaan aivan erityistä luovuutta, jotta alkuperäisen tekstin tunne ja tarkoitus välittyisivät myös käännöksessä. Tällöin natiivit copy-editoijat antavat käännökselle vielä viimeisen silauksen.

Vai haluaisitko sittenkin kirjoittaa tekstin itse ja etsit kokenutta kielentarkistajaa tai editoijaa?

Jos sinulle on tarkoituksenmukaisinta tuottaa teksti itse suoraan kohdekielellä, meiltä hoituu myös erillinen kielentarkistus ja editointi. Tarkistuksen tekee aina kieltä äidinkielenään puhuva kieliasiantuntija, joten voit olla varma, ettei tekstiisi jää kielivirheitä.

Ellei toisin ole sovittu, käännöspalveluihin sovelletaan Delinguan yleisiä toimitusehtoja.

Lue lisää Delinguan käännöspalveluista ja tutustu erikoisaloihin sekä tekstityyppeihin, joista meillä on vuosien vankka kokemus.