DelinguaLAB - Delingua

DelinguaLAB GOES TECH - Hae mukaan!

>

Oletko valmistumassa kääntäjäksi, ja etsit vielä omaa erikoisalaasi? Vai toimitko jo kääntäjänä, mutta haluat laajentaa osaamistasi ohjelmistolokalisointiin ja/tai kansainväliseen hakukoneoptimointiin?

TULE MUKAAN DelinguaLAB GOES TECH -ohjelmaan!

 

Digitaalisen murroksen myötä kääntäminen on muuttunut pitkälti tekniikkalajiksi. Yhtäältä tarvitset kääntäjänä työssäsi aina vain enemmän teknisiä apuvälineitä, toisaalta iso osa alan töistä on jo nyt ohjelmistolokalisointia tai kääntämistä erilaisiin järjestelmiin. Jopa vanhat kunnon markkinointikäännökset edellyttävät yleensä samanaikaista hakukoneoptimointia, jotta ne vastaavat asiakkaan tarpeeseen.

Huippusuosittu DelinguaLAB järjestää nyt ”special edition” LAB GOES TECH -jakson, joka tarjoaa oivan mahdollisuuden tutustua lokalisoinnin ja käännösten hakukoneoptimoinnin (SEO) saloihin. Ohjelma kestää 3 kuukautta ja sisältää sekä lähiopetuspäiviä että oikeita, ohjelmaan osallistumista tukevia käännöstöitä. Ohjelmaan on mahdollista osallistua opintojen tai muun käännöstyön ohella.

Ohjelma alkaa syyskuun alussa ja päättyy marraskuun lopussa 2020.

 

MILLAISIA OPPILAITA DELINGUALAB GOES TECH HAKEE?

Valitsemme ohjelmaan 8 – 12 kääntäjää hakemusten ja haastatteluiden perusteella. Teetämme kääntäjillä lyhyen koekäännöksen.

Etsimme erityisesti:

  • erityisesti ruotsin ja englannin, mutta myös saksan, ranskan ja venäjän kielten osaajia
  • teknisesti suuntautuneita ja markkinointihenkisiä kääntäjiä
  • innostusta ja motivaatiota kehittyä näillä erikoisaloilla.

 

MITÄ DELINGUA TARJOAA?

Tarjoamme LABin osallistujille hyödyllisiä luentoja ja käytännön oppia lokalisoinnista ja käännösten hakukoneoptimoinnista sekä mahdollisuuden tutustua Delinguaan. Oman aikataulusi mukaan pääset myös tekemään oikeita lokalisointi- ja SEO- toimeksiantoja, joista maksamme alan käytännön mukaan. Lähiopetus on maksutonta.

Olemme saaneet aiemmista LAB-ohjelmistamme loistavaa palautetta. 97 % osallistujista onkin työllistynyt ohjelman jälkeen joko freelancerina tai vakituisesti Delinguaan tai muihin alan yrityksiin.

 

MITEN HAEN MUKAAN?

Jos näet tilaisuutesi tulleen, lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi 7.8.2020 mennessä osoitteeseen lab@delingua.fi. Kerro siinä, millaista käännöskokemusta sinulla jo on ja miksi juuri sinut pitäisi ottaa mukaan Delingua LABiin.

 

Lisätietoja:

Susanne Väisänen, +358 40 685 1264, lab@delingua.fi. (Puhelimitse Susannen tavoittaa parhaiten 18.6.-3.7. ja 27.7.-7.8.2020 klo 10-14 välisenä aikana.)