DelinguaLAB - Hae mukaan! - Delingua

DelinguaLAB – Hae mukaan!

Oletko valmistumassa, mutta et tiedä, miten päästä kiinni oman alan töihin? Pähkäiletkö, ryhtyisitkö kääntäjäksi vai tulkiksi? Olisiko sinulla piilossa jopa projektinhallinta- ja myyntitaitoja? Vai oletko kieliteknologiasta kiinnostunut nörtti, joka janoaa päästä yhdistämään kielellisen ja teknisen osaamisensa? 

 

TERVETULOA DELINGUALAB-ohjelmaan! 

DelinguaLAB on kuuden kuukauden mittainen ohjelma kielipalvelualasta kiinnostuneille opiskelijoille ja vastavalmistuneille. Tarjoamme jakson aikana johdannon kielipalvelualan tehtäviin ja työkaluihin sekä projektiluonteista työtä, josta maksamme alan käytännön mukaisesti. Ohjelmassa työskentelet joustavasti osin toimistollamme, osin etänä. DelinguaLAB alkaa lokakuun alussa ja päättyy maaliskuun lopussa.

 

MILLAISIA OPPILAITA DELINGUALABIIN OTETAAN?

Toivomme löytävämme ohjelmaan noin 10 huippulupausta. Valitsemme osallistujat hakemusten ja haastatteluiden perusteella. Kääntäjillä teetämme koekäännöksen.

Haukankatseiset kykyjenmetsästäjämme etsivät erityisesti:

  • ruotsin ja englannin kielten kääntäjiä
  • tarkkasilmäisiä kielipoliiseja
  • rakenteista sisältöä taitavia kieliteknologeja
  • asiakaspalveluhenkisiä huipputyyppejä.

 

MITÄ DELINGUA TARJOAA?

Tarjoamme LABin osallistujille tietoa ja taitoa, jota on mahdollista hankkia vain työskentelemällä alan yrityksessä. Meiltä saat kenties sen ensimmäisen oman alan työpaikan ja ponnahduslaudan, josta olet haaveillut.

Lisäksi lupaamme sinulle:

  • perehdytyksen alan tärkeimpiin työkaluihin
  • monipuolisen kokemuksen alan rautaisten ammattilaisten joukossa
  • oman mentorin ohjelman ajalle
  • vertaansa vailla olevan työyhteisön.

 

MITEN HAET MUKAAN?

Jos näet tilaisuutesi tulleen, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus 16.9.2018 mennessä osoitteeseen recruitment@delingua.fi. Kerro siinä, miksi juuri sinut pitäisi ottaa mukaan DelinguaLABiin ja millaisia piileviä tai kaikille ilmiselviä kykyjä sinulla on.

Lisätietoja saa Vendor Quality Manager Susanne Väisäseltä sähköpostitse (susanne.vaisanen@delingua.fi) tai puhelimitse (+358 40 685 1264). Susannen tavoittaa parhaiten arkisin klo 9-11.