DELINGUALAB - HELAN GÅR – Hae mukaan! - Delingua

DELINGUALAB - HELAN GÅR – Hae mukaan!

>

Kiinnostavatko kielet ja tekemisen meininki?

Oletko valmistumassa oleva tai vastavalmistunut ruotsin kielen kääntäjä? Vai oletko jonkun muun alan erikoisosaaja, jolla on ruotsi hallussa ja kääntäminen kiinnostaisi? Meillä on ehdotus, miten päästä alkuun ja hankkia arvokasta käännöskokemusta!

 

 

 

TERVETULOA DELINGUALAB HelanGår -ohjelmaan!

DelinguaLAB HelanGår on neljän kuukauden mittainen erikoisversio Delinguan aiemmasta DelinguaLAB-ohjelmasta. Ohjelma on suunnattu erityisesti ruotsin kieltä taitaville kielipalvelualasta kiinnostuneille loppuvaiheen opiskelijoille ja vastavalmistuneille. Haemme mukaan sekä ruotsia äidinkielenään puhuvia huippulupauksia että ruotsia taitavia suomenkielisiä.

Toivomme löytävämme ohjelmaan 3-5 huippulupausta. Valitsemme osallistujat hakemusten ja haastatteluiden perusteella ja teetämme kandidaateilla koekäännöksen.

 

MITÄ DELINGUA TARJOAA?

Tarjoamme jakson aikana johdannon kääntäjän työhön ja työkaluihin sekä aitoja käännöstoimeksiantoja, josta maksamme alan käytännön mukaisesti. Ohjelmassa voit työskennellä joustavasti omien aikataulujesi mukaan osin toimistollamme, osin etänä. Ohjelma alkaa tammikuun aikana ja päättyy huhtikuun lopussa.

Osallistuessasi saat tietoa ja taitoa, jota on mahdollista hankkia vain työskentelemällä alan yrityksessä. Meiltä saat kenties sen ensimmäisen työpaikan ja ponnahduslaudan, josta olet haaveillut.

Lisäksi lupaamme sinulle:

  • perehdytyksen kääntäjän tärkeimpiin työkaluihin
  • käännösmuistiohjelman veloituksetta käyttöösi jakson ajaksi
  • monipuolisen kokemuksen alan rautaisten ammattilaisten joukossa
  • oman mentorin harjoittelun ajalle
  • vertaansa vailla olevan työyhteisön.

 

MITEN HAET MUKAAN?

Jos näet tilaisuutesi tulleen, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus 31.12.2019 mennessä osoitteeseen recruitment@delingua.fi. Kerro siinä, miksi juuri sinut pitäisi ottaa mukaan DelinguaLAB HelanGåriin, ja mitä annettavaa sinulla on Delingualle ja koko kielipalvelualalle.

Jos haluat lisätietoja, Vendor Quality Manager Susanne Väisänen vastaa mielellään sähköpostitse susanne.vaisanen@delingua.fi tai puhelimitse +358 40 685 1264. Susannen tavoittaa parhaiten arkisin klo 9-11.

 

P.S. Tutustu aiempiin DelinguaLAB-ohjelmamme osallistujiin Sofiaan ja Maijaan Delinguan blogissa ja lue heidän kokemuksistaan.