DelinguaLAB - Hae mukaan! - Delingua

DelinguaLAB - Hae mukaan!

Oletko valmistumassa, mutta et tiedä, miten päästä kiinni oman alan töihin? Kiinnostavatko kielet ja tekemisen meininki?

Jos olet kiinnostunut kieliteknologiasta, janoat päästä yhdistämään teknisen ja kielellisen osaamisesi, olet asiakaspalveluhenkinen ja kehittymishaluinen huipputyyppi, ja etsit haasteita myynnin, markkinoinnin tai palveluratkaisujen parissa, saatat hyvinkin olla etsimämme tulevaisuuden huippuosaaja. Vai onko sinulla piileviä tai toistaiseksi vain opettajillesi (ja ehkä äidillesi) paljastettuja taitoja kääntää sujuvasti suomesta ruotsiksi tai englanniksi, tai koetko missioksesi olla mukana tuottamassa sujuvia tulkkauspalveluja? 

 

 

TERVETULOA DELINGUALAB-ohjelmaan!

DelinguaLAB on kuuden kuukauden mittainen ohjelma kielipalvelualasta kiinnostuneille loppuvaiheen opiskelijoille ja vastavalmistuneille. Tarjoamme jakson aikana johdannon kielipalvelualan oikeisiin tehtäviin ja työkaluihin sekä projektiluonteista työtä, josta maksamme alan käytännön mukaisesti. Ohjelmassa työskentelet joustavasti osin toimistollamme, osin etänä.

 

MILLAISIA OPPILAITA DELINGUALABIIN OTETAAN?

Toivomme löytävämme ohjelmaan 10-15 huippulupausta. Valitsemme osallistujat hakemusten ja haastatteluiden perusteella. Kääntäjillä teetämme koekäännöksen. 

Haukankatseiset kykyjenmetsästäjämme etsivät tällä kertaa erityisesti: 

  • rakenteista sisältöä tai koodausta taitavia kieliteknologeja 
  • myyntihenkisiä huipputyyppejä  
  • ruotsin ja englannin kielten kääntäjiä 
  • asiakaspalvelusta kiinnostuneita tulkkeja

 

MITÄ DELINGUA TARJOAA?

Tarjoamme LABin osallistujille tietoa ja taitoa, jota on mahdollista hankkia vain työskentelemällä alan yrityksessä. Meiltä saat kenties sen ensimmäisen työpaikan ja ponnahduslaudan, josta olet haaveillut.      

Lisäksi lupaamme sinulle: 

  • perehdytyksen alan tärkeimpiin työkaluihin  
  • monipuolisen kokemuksen alan rautaisten ammattilaisten joukossa 
  • oman mentorin ohjelman ajalle 
  • vertaansa vailla olevan työyhteisön.

 

MITEN HAET MUKAAN?

Jos näet tilaisuutesi tulleen, hae mukaan ohjelmaamme. Seuraava haku DelinguaLABiin käynnistyy elokuussa 2019. Tarkempi hakuajankohta päivitetään lähempänä ajankohtaa.

Lisätietoja antaa Vendor Quality Manager Susanne Väisänen: susanne.vaisanen@delingua.fi, +358 40 685 1264.

 

P.S. Tutustu aiempiin DelinguaLAB-ohjelmamme osallistujiin Sofiaan ja Maijaan Delinguan blogissa ja lue heidän kokemuksistaan.