Faros & Com Oy

Ketterä ja nopea

Oman haasteensa käännösyhteistyölle asettavat Faros & Comin omien asiakkaiden muuttuvat aikataulut. Siksi käännöskumppanilta tarvitaan poikkeuksellista joustoa aikataulujen suhteen.

Delinguan asiakaspalvelu on ollut Faros & Comin mielestä erityisen hyvää: vastaukset kysymyksiin sekä itse käännökset on aina saanut nopeasti. Delingua onkin osoittautunut luotettavaksi ja joustavaksi yhteistyökumppaniksi.

 

Delingua toteuttaa verkkokurssien käännöstyöt ketterästi ja laadukkaasti toimintamme edellytykset sekä kansainvälisten asiakkaittemme vaatimukset huomioiden.

— Arja Sipola, johtaja, digitaaliset osaamisen kehittämisen ratkaisut

Delingua on selvinnyt erikoisalojen sanastoista hyvin ja aina tarvittaessa taipunut myös uuteen terminologiaan.

— Arja Sipola, johtaja, digitaaliset osaamisen kehittämisen ratkaisut

Laadukasta käännöstyötä useilla kielillä

Faros & Comin käännöksissä kieliparit eivät aina ole ne tavallisimmat. Euroopan kielten lisäksi verkkokursseja on käännetty mm. arabian, persian, somalian, kurdi-soranin, darin ja kiinan kielille. Delingualta tulleet koulutussisältöjen käännökset ovat olleet selkeitä ja pedagogisesti verkkokursseille sopivia.

Haastetta riittää myös terminologiassa, sillä Faros & Comin asiakkaat toimivat monenlaisilla toimialoilla. Delingua on kuitenkin selvinnyt erikoisalojen sanastoista hyvin ja aina tarvittaessa taipunut myös uuteen terminologiaan.

Lue muita asiakastarinoita

Posti Oyj

Epic Systems Corporation

Suomen EU-puheenjohtajakausi

Sovitaanko tapaaminen?

Kuulemme mielellämme organisaatiosi kielipalvelutarpeista. Jätä meille viesti, niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Jos haluat pyytää tarjouksen tai tilata heti, voit tehdä sen tästä.