What kind of language service do you need?

Kesä

23.07.2017, Atso Puronen

Suomen kesä on niin lyhyt, että siitä kannattaa nauttia. Tänä vuonna se uhkaa keliensä puolesta olla oikein erityisen lyhyt. Kesästä aiomme kuitenkin nauttia mekin, mutta pidämme toki huolen siitä, että toimistomme ovet pysyvät auki myös kesälomakaudella, jolloin osa asiakkaistamme löhöilee laiturinnokassa tai matkustaa lomakohteisiin. Ei kuitenkaan kaikki. Harvassa maassa kesäloma otetaan yhtä vakavasti kuin Suomessa….[Lue lisää]

The world’s leading certification agency, Bureau Veritas Certification, has granted Delingua Oy’s translation and interpreting services a quality certificate according to the ISO 9001:2008 standard.

We are committed to high-quality service that we continuously develop.

Delingua sponsoring NTIF

On 22 –24 November 2017, a top language service industry conference, Nordic Translation Industry Forum, will be organised in Finland. Delingua will contribute to the event as the interpreting sponsor. Mark the dates in your calendar!

98.2%

In November 2016, we asked and our customers answered. That is, how likely they would be to recommend us to others.

Delingua is now also on Facebook! We like you and invite you to also like us. Take a look and participate in our page’s prize draw, and you could win a summery ride!